Valpar 2015

Alla valpar har fått nya hem – utom en!

En liten fin gul hanvalp söker ett alldeles eget hem!! Lille Finn, som inte är så liten längre, flyttade långt upp i Norge till sin matte Elisabeth Löhre och tollarna!

Äntligen blev det valpar igen på kennel Glentamara!! Connie parades med fina, gula Paddy, Kayteens Star At Meadowlark. Det blev tre gula och fem svarta valpar, fyra tikar och fyra hanar. de föddes 9 april.

Connie är en svart tik e Ballylaffin Bailey of Rockenhart (”Fionn”) u Batmoors´ Leadhills Ale (”George”) och kommer ur Georges första kull, där flera av bröderna tidigt visade framfötterna på både A- och B-prov! Connie själv fick 1HP på första starten i nybörjarklass. Inte minst viktigt så är hon och kullsyskonen dessutom riktigt bra som jakthundar – duktiga apportörer & viltfinnare med stort fokus, koncentration och styrka.

Paddy är en väldigt trevlig gul fyraårig hanhund, har erövrat ett FTAW i England och ett cert på A-prov i Danmark, och han är en duktig jakthund! Paddy har ett fåtal kullar som ännu är unga men redan verkar lova gott för framtiden. Mer om Paddy kan du läsa på kennel Meadowlarks hemsida, http://www.meadowlark.nu/ftaw-kayteens-star-at-meadowlark-paddy/

Är du intresserad av den sista valpen så ta gärna kontakt! Vi har gjort en kombination där vi förväntar oss fina jakthundar med fokus och koncentration!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s